Wat levert het mij op?

Op nagenoeg elke bankrelatie kan worden bespaard. Vaak aanzienlijk maar het hangt van vele factoren af. Heb je een krediet en hoe is het gestructureerd? Tegen welke rente, opslagen en provisies? Welke zekerheden zijn er verlangd en welke risico's loop je? Importeer of exporteer je? Door het stellen van een paar vragen en het 'uploaden' van relevante documenten nadat je je hebt geregistreerd, weet je snel of ook jij op je bank kunt besparen! 

Natuurlijk zijn je gegevens en documenten bij ons super veilig. Wij begrijpen hoe belangrijk dat is en hebben samen met de ontwikkelaar en onze hosting partner alle maatregelen genomen die je van professionals mag verwachten. Ook de privacy van je gegevens is bij ons net zo gewaarborgd.

Registreren doe je gratis! Net als de vragen beantwoorden en de betreffende documenten 'uploaden'. Pas wanneer er een besparing wordt gerealiseerd betaal je ons uit die besparing een redelijke vergoeding die wij vooraf met je overeenkomen. 'No cure no pay' dus je loopt geen enkel risico!

Gratis registreren

Waar kun jij op besparen?

 • Rentekosten

  Rente

  Bij een krediet worden naast rente allerlei opslagen berekend.

 • Provisies

  Provisies

  Afsluitprovisie, bereidstellingsprovisie, er lijken er steeds meer te komen

 • Betalingsverkeer

  Zekerheden

  Altijd te veel toch?

 • Financiëringsrisico's

  Betalingsverkeer

  Vooral bij import of export

Lopende financieringen

Om te bepalen of je kunt besparen bij je huidige bank stellen we een paar vragen en hebben we de relevante overeenkomsten nodig. Die kun je eenvoudig 'uploaden' waardoor ze in jouw digitale archief worden opgeslagen. Natuurlijk superveilig en privacy gegarandeerd.

Registreer je nu gratis en begin met besparen!

Registreer nu gratis
Chart
Document

Kredietofferte ontvangen?

Het aangaan van een krediet is ingewikkelder dan het kopen van een huis. Dat doe je niet zomaar. Vooral door de voorwaarden en zekerheden die de bank verlangt en de taal die ze gebruikt. 

Laat je offerte professioneel door ons beoordelen zodat je weet wat je tekent en dat de voorwaarden acceptabel zijn.

Beoordeel mijn kredietofferte