Waarom bespaaropjebank.nl?

MKB ondernemingen worden slecht bediend door de banken. 

Neem een krediet. Als je aanvraag al wordt goedgekeurd is het krediet vaak verkeerd gestructureerd, te duur en worden er veel te veel zekerheden verlangd. En vergeet niet alle provisies en behandelingskosten die je ook nog moet betalen.

Maar ook als je importeert of exporteert is de kans groot dat hier valt te besparen.

Wij kennen de banken en het MKB door en door omdat wij aan beide kanten een paar decennia gewerkt hebben. Op posities die ons de 'know how' heeft gebracht om te weten waar je kunt besparen en hoe die besparing te realiseren.

Bespaaropjebank.nl stelt die kennis graag aan alle MKB ondernemers ter beschikking. Omdat het MKB het verdient om wel goed te worden bediend door de banken.
Dat is onze missie.

Kijk hier wat klanten over ons zeggen.

Hoe werkt het

De mensen achter bespaar op je bank hebben veel kennis en ervaring opgedaan op directie-functies bij banken in binnen- en buitenland, als bancair adviseur van het MKB en als directeur, ondernemer, interim manager en adviseur van verschillende MKB bedrijven. Wij weten wat er nodig is om op je bank te kunnen besparen!

Wil je ook besparen? Registreer je dan en beantwoordt een paar vragen. Je antwoorden beoordelen wij samen met de relevante bestanden die je hebt 'ge-upload'. Binnen een paar dagen weet je of je kunt besparen. Tot zover kost het je helemaal niets! 

Wil je dat wij je besparing gaan onderhandelen en realiseren dan spreken wij vooraf onze vergoeding af. Dat zal een percentage zijn van de gerealiseerde besparing zodat je het overgrote deel ook werkelijk zelf bespaart. 'No Cure No Pay' dus geen verrassingen! 

Uiteraard hebben wij over de veiligheid van de verbinding met onze website en jouw gegevens en documenten op onze servers nagedacht. Zonder te gedetailleerd en te technisch te worden; onze website is een zogenaamde https site, we maken gebruik van een zogenaamde dedicated server, de toegang tot de server en de fysieke ruimte waar die staat is streng gereglementeerd en de back-ups zijn tiptop geregeld. Net als de privacy van jouw bij ons opgeslagen gegevens en bestanden. Zoals je van professionals mag verwachten. Lees hier ons statement hoe wij met de privacy en veiligheid van jouw gegevens omgaan. Heb je toch een specifieke vraag over dit onderwerp neem dan contact met ons op.