Besparen op je bankkosten?

Als je een financiering van je bank krijgt, heb je direct te maken met twee soorten bankkosten: rentekosten en provisieposten. Beide kunnen per bank en per klant behoorlijk verschillen.

Registreer je nu

Te hoge rentekosten

Vraag wanneer je een krediet aangaat altijd om een duidelijke en transparante specificatie van de rentekosten, soms kun je hier namelijk op besparen! Wij kunnen samen met jou gaan kijken naar die rentekosten om te zien of jouw bank daar misschien te veel voor rekent. Wij helpen je vervolgens te onderhandelen met je bank.

Wanneer je nog een keuze moet maken voor een bank is het raadzaam om de rentekosten vooraf te vergelijken met de andere banken. Je kunt natuurlijk ook bij diverse banken offertes aanvragen en zo de onderhandeling in gaan.

Besparen op de provisiekosten?

Op de provisiekosten die zijn afgesproken bij een rekening-courant krediet of een vaste lening, zijn in veel gevallen ook (aanzienlijke) besparingen mogelijk. Zorg ook hier er voor dat je om te beginnen een duidelijk en helder overzicht hebt van alle provisiekosten. Dat complete overzicht, dat je via onze applicatie Bespaaropjebank.nl krijgt en houdt, geeft je een prima uitgangspositie om met de bank te gaan onderhandelen.

Als je er niet helemaal thuis in bent kan het soms erg lastig zijn om goed te onderhandelen. Wij kunnen je helpen bij het bekijken van de mogelijkheden op het gebied van provisiekosten bij je bank.

Nog meer bankkosten

Er zijn natuurlijk nog andere soorten kosten die je betaalt aan een bank wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld de volgende diensten:

Wij kunnen je helpen bij allerlei soorten kosten die de bank berekent! Samen met jou bekijken we de kosten en door onze kennis en ervaring kunnen we regelmatig veel geld voor je onderneming besparen. En het mooiste is dat het je eigenlijk niets kost! Je betaalt ons eenmalig van het deel wat we voor je besparen. Een succesfee uit de besparingen!

Wil je weten wat jij kan besparen op je kosten van financiering?

Op deze website kun je gemakkelijk en snel je bedrijf registreren en gratis bekijken of er eventuele bankkosten (bij zakelijk krediet) te besparen zijn. Elke geldverlener bepaalt immers zelf zijn rente toeslag en rente opslag boven op de basis rente kosten. Deze kosten boven op de Euribor rente variëren per bedrijf. Heeft u deze bankkosten? Dan gaan we samen met jou en onze experts aan de slag om de besparingen te realiseren.

En dat op “No cure, No pay” basis!Gratis bespaarcheck No cure, No pay! Regel de beste deal

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Voor wie doen we dit?

 

  • Micro ondernemingen

    Starters en ZZP-ers

  • Kleine ondernemingen

    Kleine ondernemingen

  • Middelgrote ondernemingen

    Midden en Grote Ondernemingen