Het MKB en de bankrelatie. Hier is Bespaaropjebank.nl

Terug naar overzicht
Het MKB en de bankrelatie. Hier is Bespaaropjebank.nl

Het MKB en de bankrelatie. Hier is Bespaaropjebank.nl

24 November 2015

Besparen op je bankkosten, dat wil toch elke ondernemer?

Daarom is er nu Bespaaropjebank.nl , een nieuwe applicatie voor het MKB. Wij richten ons op de besparingsmogelijkheden bij je bank en bij andere financiers.

Welke ondernemer wil dat niet? Besparen op rentekosten en op provisies. Betere voorwaarden. Het juiste krediet. Redelijke zekerheden. Onze applicatie geeft jou daarvoor alle tools. Wij hebben tientallen jaren ervaring en kennis aan beide kanten: het bankwezen en het MKB. Dat geven wij graag aan jou door.

Bespaaropjebank.nl heeft grote ambities om het MKB echt te ondersteunen.

Wij willen samen met het MKB de werkelijke doorbraak maken. Laat ons jou helpen op het specialistische gebied van bedrijfskredieten en financieringen. Zodat je ook op dat gebied uiteindelijk veel kennis zult opbouwen. We beginnen met de basis: onze applicatie legt vast waar er besparingen op bankkosten voor jou gerealiseerd kunnen worden. En vervolgens regelen wij die besparingen voor jou. Of het nu gaat over rentekosten, over provisies, over zekerheden of over andere voorwaarden, er is altijd wel wat te doen!

Kennis is macht, ook in de wereld van de bedrijfsfinanciering

Wij van Bespaaropjebank.nl dragen graag onze kennis en ervaring over financieringen aan het MKB over. Wij geloven in jou. En helpen je op dat pad naar meer zelfstandigheid m.b.t. kredieten en financieringen. In de contacten met banken en andere financiers. Straks praat je met veel meer kennis over bankzaken en kan je een volwaardige gesprekspartner zijn voor elke bank.

De besparingsmodule is het begin

Wij komen later met meer modules en meer informatie via ons platform. Alles om jou sterker en zekerder te maken op het gebied van financieringen. Blijf ons volgen en groei met ons mee!

Geïnteresseerd hoe wij jou ondersteunen in je relatie met de bank?

Neem hier contact met ons op of stuur een e-mail naar info@bespaaropjebank.nl

Beste groet,
Peter Albrecht - Bespaar op je bank!