Bespaaropjebank.nl doet mee aan pilot van de KvK

Terug naar overzicht
Bespaaropjebank.nl doet mee aan pilot van de KvK

Bespaaropjebank.nl doet mee aan pilot van de KvK

07 December 2015

Bespaaropjebank.nl is door de Kamer van Koophandel als één van slechts 10 ondernemingen in Nederland uitgekozen om mee te doen aan hun belangrijke PILOT.

Wat is een API?

Deze PILOT betreft het in de praktijk testen en evalueren van de door de Kamer van Koophandel ontwikkelde zogenoemde API (= Application Program Interface): de online toegang zeg maar, tot alle informatie uit het Handelsregister, zodat deze openbare gegevens nu veel toegankelijker worden gemaakt. Het goede initiatief van de Kamer van Koophandel is precies dat wat Bespaaropjebank.nl ook wil, nl. gegevens toegankelijker maken.Bespaaropjebank.nl is daarom erg blij en trots tot deze selecte groep van 10 ondernemers te horen die de API gaan testen en evalueren. Dit doen wij samen met jullie, onze klanten.

Makkelijker kunnen we het niet maken

Wat betekent dit voor jou? Als je de registratie op onze website begint, hoef je slechts één gegeven in te geven (bijv. de naam van je onderneming, of je KvK nummer) waarna alle verdere gegevens van jouw bedrijf dankzij de Kamer van Koophandel API direct uit de computers van het Handelsregister rollen en in jouw profiel bij Bespaaropjebank.nl worden geplaatst. Volledig online en volledig geautomatiseerd. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken.

Geïnteresseerd hoe wij jou ondersteunen in je relatie met de bank?

Neem hier contact met ons op of stuur een e-mail naar info@bespaaropjebank.nl

Beste groet,
Peter Albrecht - Bespaar op je bank!